РС на КНСБ Добрич договори отстъпки за почивки през лятото

  • Dobrich

Регионалния съвет на КНСБ в Добрич договори сериозни отстъпки за своите членове за летните почивки. Всеки клиент на туристическа агенция „Е-турс“ може да ползва 30 % намаление от цената за Лятна езикова ваканция (English Summer Academy) в КК „Албена“, от 10 до 20% отстъпка от цената на хотелско настаняване в морски хотели от страната, от 3 до 8% отстъпка от цената на екскурзии и почивки в страната и чужбина.
Освен това желаещите могат да изберат и Лайтхаус голф енд спа хотел или Лайтхаус апарт хотел в Балчик, където да почиват с намаление от 5 до 15 % от цената на нощувката.

Хотел „Панорама“ във Варна също предлага 30% отстъпка от цената на нощувката, при повече от 5 нощувки – още 5%.
Синдикалните членове могат да се възползват и от различни намаления в най-различни търговски обекти. Ресторант „Моцарела“ в Добрич предлага 10% отстъпка от стойността на сметката в ресторанта. Магазин „Подаръци – Йови арт“ 5% отстъпка от обявената цена на предлагания асортимент ръчна изработка и авторски картини – масло върху платно, 10% отстъпка – за останалия асортимент. При покупка на подарък на стойност над 10,00 лева получавате и безплатна арт опаковка.

Дамите пък могат да се възползват от 10 % по-ниска цена в магазин за дамска конфекция „Макси мода“. Магазин „Хоби арт“ в града предлага на синдикалните членове 10% отстъпка от обявената цена на стоките в магазина – облекла, прежди, аксесоари и българска козметика и парфюмерия – с изключение на стоките в намаление.

Къща за гости „Наш дом“ в Каварна също дава 10% намаление от обявената цена на предлаганите услуги - нощувка, закуска, обяд и вечеря.
Договорени са и много отстъпки в град Тервел. С 10 % по-ниски цени могат да ползват желаещите в кафе-сладкарница „Виктория“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №5, фризьорски салон „Лайф“, книжарница „Няголови“.

Адвокат Венета Драганова пък намалява цената на адвокатските услуги за синдикални членове с 20 %.
10 % отстъпка на дамски бутикови облекла и аксесоари могат да вземат всички в гр. София, магазин „Клеопатра арт“.