Членовете на КНСБ спортуват с карта Sport Pass от Sodexo

 

  • sport-2245029_1920

Още една отстъпка за членове на КНСБ. Към големия списък с търговски  обекти, които дават намаления между 5 % и 50 % за синдикалисти, се присъедини и картата Sport Pass от Содексо. Договорените условия са само за членове на КНСБ. Ползването на преференциалните условия в обектите става срещу представяне на членска карта на КНСБ.

Какво е карта Sport Pass?

Sport Pass е иновативна спортна карта, която дава възможност за един по-активен начин на живот. С нея можете да избирате какво, къде и кога искате да спортувате, както и да се възползвате от редица отстъпки за стоки и услуги за по-качествен живот. От аеробика, фитнес и бойни изкуства до танци, зумба, йога и плуване. Освен това можете да поглезите себе си в обекти за СПА и релаксация. Със Sport Pass имате възможност да подобрите качеството си на живот, да поддържате фигурата си и да дадете на тялото си енергията и силата, от които се нуждае. Живейте здравословно и поддържайте своя тонус!

Къде можете да я използваме?

Sport Pass предоставя достъп до над 750 спортни клуба  в страната и над 200 вида спортни активности. Пълният списък можете да видите на www.sportpass.bg (Възможно е в някой от спортните клубове да се изиска допълнително заплащане.)

Избор между два варианта на карта Sport Pass

Желаещите да водят активен начин на живот могат да избират между два вида спортни карти, които предлага Sport Pass.

Пакет Smart Fit е подходящ за всички любители на спорта, които държат на своя тонус и добра физическа форма. Подарете си здраве и стройна фигура само с 8 тренировки месечно в избрана мрежа от спортни клубове.

Цената на тази карта е 22 лв. с ДДС.

Към този пакет желаещите могат да поръчат и допълнителна карта от типа „Семейство и приятели“.

Пакет Full Energy е за всички, за които спортът е начин на живот. Той Ви дава по едно посещение всеки ден и достъп до цялата мрежа от спортни клубове на Sport Pass

Цената на тази карта е 36 лв. с ДДС.

За тези, които вече имат една карта, но искат да спортуват заедно с друг член от семейството си или приятел, Sport Pass предлагат и карта „Семейство и приятели”. Цената й е 38 лева, но може да се вземе само при условие, че има основна карта със закупен месечен абонамент.

Повече информация за картата и за това как да поръчате, може да откриете тук.