Младежите на КНСБ посетиха "Загорка" АД и дискутираха пазара на труда

  • Mladezhki-forum-2

На 17 - 19 март 2017 г. в Стара Загора, „Младежки форум 21 век” към КНСБ с подкрепата на Фондация "Фридрих Еберт", проведе дискусионен форум на тема "Социално включване и политики за развитие на пазара на труда". В срещата взеха участие младежи, представители на синдикални и неправителствени организации от цялата страна.

Ролята на социалните партньори за изпълнение на Гаранция за младежта

  • 01

На 27 – 29 май в гр. Габрово „Младежки форум 21 век” към КНСБ с подкрепата на фондация „Фридрих Еберет”, проведе дискусионен форум на тема „Ролята на социалните партньори за изпълнение на Гаранция за младежта”.

„Младежки форум 21 век” с ново ръководство

На 30 – 31 октомври 2015 г., в централата на КНСБ,  зала „Европа”,  се проведе VIII-то редовно общо събрание на Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Младежки форум 21 век”. В него взе участие и президентът на КНСБ Пламен Димитров. В поздравлението си към участниците той изтъкна, че е впечатлен от постигнатите резултати  в дейността на „Младежки форум 21 век”. Освен това лидерът на КНСБ посочи, че обществото е длъжник на всички, но най-вече на младите хора и призова младежите: „Предлагайте нови, иновативни идеи, защото пътят за младите в КНСБ е открит“.

Младежки форум 21 век и НБС „ВОН”-КНСБ се присъединиха към организирания протест на студентите от НАТФИЗ

  • 01

Младежки форум 21 век и НБС „ВОН”-КНСБ се присъединиха към организирания протест на студентите от НАТФИЗ на 26 октомври, между храм-паметник „Св. Александър Невски” и северният вход на Народното събрание.