Десислава Янева влезе в управата на Националния младежки форум
Десислава Янева от от „Младежки форум 21 век” ще бъде член на управата на Националния младежки форум (НМФ). Това реши общото събрание на организацията.

Ролята на социалните партньори за изпълнение на Гаранция за младежта

На 27 – 29 май в гр. Габрово „Младежки форум 21 век” към КНСБ с подкрепата на фондация „Фридрих Еберет”, проведе дискусионен форум на тема „Ролята на социалните партньори за изпълнение на Гаранция за младежта”.

„Младежки форум 21 век” с ново ръководство

На 30 – 31 октомври 2015 г., в централата на КНСБ,  зала „Европа”,  се проведе VIII-то редовно общо събрание на Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Младежки форум 21 век”. В него взе участие и президентът на КНСБ Пламен Димитров. В поздравлението си към участниците той изтъкна, че е впечатлен от постигнатите резултати  в дейността на „Младежки форум 21 век”. Освен това лидерът на КНСБ посочи, че обществото е длъжник на всички, но най-вече на младите хора и призова младежите: „Предлагайте нови, иновативни идеи, защото пътят за младите в КНСБ е открит“.

Младежки форум 21 век и НБС „ВОН”-КНСБ се присъединиха към организирания протест на студентите от НАТФИЗ

Младежки форум 21 век и НБС „ВОН”-КНСБ се присъединиха към организирания протест на студентите от НАТФИЗ на 26 октомври, между храм-паметник „Св. Александър Невски” и северният вход на Народното събрание.

Еко-център "Приятели на природата" на гости на Ямбол

„Младежки форум 21 век” и Народно читалище „Бъдеще сега” организират информационна и обучителна кампания, която има за цел да повиши екологичната култура и гражданска активност на младите хора, както и изграждане на компетенции и ангажираност на младите хора в България за застъпничество и активно гражданство в сферата на устойчивото развитие и подкрепа за местните общности.