Благотворителен базар на КНСБ събира пари за деца, загубили родители при трудова злополука

  • blago


Средства за деца, загубили родител при трудова злополука, ще събират  КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов” на благотворителен Коледно-новогодишен базар.

КНСБ помага на децата на жертвите от Хитрино

  • hitrinoНай-голямата обществена организация КНСБ и „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов” ще помогнат на децата на жертвите и пострадалите при инцидента на гара Хитрино.
При тежката катастрофа  Севджан Бедри Юсуф и Севги Акиф Рагуб загубиха родителите си. Родителите на Айля Рушен и Айлин Рушен са тежко пострадали.
КНСБ ще осигури на четирите деца стипендия от по 50 лв. на месец до завършване на средното им образование.

Благотворителна вечер на КНСБ

  • 1

На 11 Май 2016 в зала „Средец“ в „Шератон София Хотел Балкан”,  бе организирана  благотворителна-творческа вечер от КНСБ и Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов“.

„Обществени трапезарии”

  • 01

В продължение на повече от 15 години, КНСБ осъществява благородната си инициатива през зимните месеци на годината да осигурява безплатен обяд на крайно нуждаещи се лица. Целта е през тежкия зимен период да се осигури подкрепа на най-уязвимите групи от населението, на територията на общините, в които функционират обществени трапезарии.

Помогнете на пострадалите при бедствия, аварии и други драматични събития!

Помогнете на пострадалите при бедствия, аварии и други драматични събития!

Все по-често ставаме свидетели на стихийни бедствия, аварии и други драматични събития в България. Стотици хора нямат финансови средства, за да се справят с пораженията върху домовете си, а емоционалната травма понякога е толкова голяма, че човек се чувства безсилен пред тези изпитания.

Със своята социална насоченост Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов, д.м.” провежда благотворителни кампании, като събира финансови средства и в натура, за да помогне на пострадалите при тези драматични събития.

КНСБ ви приканва да помогнете на тези хора, като се включите в кампаниите на Българския червен кръст!

<< Назад