КНСБ с SMS кампания в помощ на децата на загинали работници

  • dms-site

КНСБ стартира кампания в помощ на децата на загинали работници. От днес всеки, който желае да помогне, може да го направи като изпрати SMS на 17 777 с текст DMS POMOGNI. Цената на съобщението е 1 лв., която може би е незначителна сума за всеки, но би променила живота на едно дете, което няма да дочака своите родители да се завърнат от работа.
От 1998 г., КНСБ и сдружение с нестопанска цел „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов” помагат на деца, загубили родителите си да преодолеят изпитанията, пред които съдбата ги е изправила.
Към момента стипендиантите на благотворителния фонд са 47. 

Благотворителен базар на КНСБ събира пари за деца, загубили родители при трудова злополука

  • blago


Средства за деца, загубили родител при трудова злополука, ще събират  КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов” на благотворителен Коледно-новогодишен базар.

КНСБ помага на децата на жертвите от Хитрино

  • hitrinoНай-голямата обществена организация КНСБ и „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов” ще помогнат на децата на жертвите и пострадалите при инцидента на гара Хитрино.
При тежката катастрофа  Севджан Бедри Юсуф и Севги Акиф Рагуб загубиха родителите си. Родителите на Айля Рушен и Айлин Рушен са тежко пострадали.
КНСБ ще осигури на четирите деца стипендия от по 50 лв. на месец до завършване на средното им образование.

Благотворителна вечер на КНСБ

  • 1

На 11 Май 2016 в зала „Средец“ в „Шератон София Хотел Балкан”,  бе организирана  благотворителна-творческа вечер от КНСБ и Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов“.

„Обществени трапезарии”

  • 01

В продължение на повече от 15 години, КНСБ осъществява благородната си инициатива през зимните месеци на годината да осигурява безплатен обяд на крайно нуждаещи се лица. Целта е през тежкия зимен период да се осигури подкрепа на най-уязвимите групи от населението, на територията на общините, в които функционират обществени трапезарии.