Фотоизложба на СТСБ връща в еднo вълнуващо време

  • 01

На 3-ти август (понеделник) на Моста на влюбените зад НДК Съюзът на транспортните синдикати в България (СТСБ) откри фотоизложба „Духът на София“.

Тя отразява вълнуващите моменти, когато столицата събра транспортния синдикален свят на планетата за 43-тия конгрес на Международната транспортна федерация(МТФ). Домакинството на това световно събитие бе спечелено в трудно съревнование с градове като Москва, Истанбул и Бризбейн и нареди София до Мексико сити, Йоханесбург, Ванкувър и Делхи, в които се бяха провели конгреси на МТФ.

Близо 2000 участници в конгреса от 114 страни изживяха през миналия август една вълнуваща и наситена седмица, отнасяйки със себе си прекрасни впечатления от България и нейната столица. Тези впечатления те самите нарекоха „the spirit of Sofia” – духът на София.  От 3-ти до 10-ти август отново ще видим София така, както я видяха, запомниха и обикнаха те – синдикатите от цял свят.

На събитието присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, общински съветници, председателят на СТСБ Екатерина Йорданова, в това число председателят на СОС Елен Герджиков, капитан Янко Стоименов и др.