КНСБ и НФТ „Химия и индустрия“-КНСБ застават ясно зад исканията на синдикалната организация към КНСБ в "Неохим" АД Димитровград

  • neohim

През последните няколко месеца КНСБ, НФТ "Химия и индустрия" – КНСБ и ръководството на "Неохим" АД Димитровград в поредица от консултации и срещи в Министерството на енергетиката спомогнаха за организирането на мерки от страна на държавата за устойчиво овладяване на цената на природния газ и избягването на евентуалното съкращение на персонала на дружеството поради тази причина.

Днес юбилей има Красимир Кръстев – председател на НТФ „Химия и индустрия”

ДО
КРАСИМИР КРЪСТЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА ТРУДА
„ХИМИЯ И ИНДУСТРИЯ”

 

СКЪПИ СИНДИКАЛНИ БРАТКО,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ,

От името на Конгресното ръководство на КНСБ имам удоволствието да ти поднеса най-сърдечни поздравления по случай твоя юбилеен рожден ден!
Вярно е, че всяка годишнина е повод за равносметка, а шестдесет години са една  достолепна, зряла и достойна за уважение възраст.
На теб, човекът с  жизнен опит, но с младежки дух и визия, зареден с желание и сила за нови успехи,  предстоят да се случат още много и добри неща както в личен план, така и на общия синдикален фронт.
Като хора, поели върху себе си отговорността да защитаваме правата на наемния труд, ние сме призвани да се борим за осигуряване на по-добър стандарт на работа и на живот за българските  работници.
Затова сме длъжни да запазим силния си дух, енергията и волята да продължим напред в избраната посока, независимо от препятствията по пътя.
Пожелавам ти успех, Краси!
Пожелавам ти  здраве, щастие и много поводи за професионална и лична удовлетвореност.
Запази усмивката на лицето си,  високия професионализъм и вярата в себе си, за да бъде животът ти все така осмислен и изпълнен със съдържание.

 

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

 

Искрено твой,
ПЛАМЕН ДИМИТРОВ
ПРЕЗИДЕНТ НА КНСБ
12 септември 2012 г.

Синдикална акция на НФТ „Химия и индустрия”

Управителният съвет на НФТ"Химия и индустрия" - КНСБ реши от 28 април 2011 г. до 8 май 2011 г. да се проведе 10-дневна синдикална акция в химическия сектор за напредък в хуманизирането на работната среда, под надслов „Отговорно към безопасността и здравето на работното място".
Повече - http://www.nft-chemical.eu/

Красимир Кръстев бе преизбран за председател на НФТ "Химия и индустрия"

На 1 и 2 октомври 2010 г. в комплекс „Царско село” се проведе VІ-я Конгрес НФТ “Химия и индустрия” - КНСБ.
В работата на конгреса взеха участие вицепрезидентът на КНСБ Пламен Димитров, изп.-секретар Пламен Нанков и председателите и представители на основните индустриални федерации на КНСБ на миньорите, енергетиците,  металоработници, горите и строителството.