Колективният трудов договор за пивоварите се разпрострира сред всички предприятия в бранша

  • beer

Министърът на труда и социалната политика Бисер Петков подписа заповед за разпростиране на Браншовия колективен трудов договор за работещите в пивоварния бранш сред всички предприятия в отрасъла. Заповедта е издадена по искане на Съюза на пивоварите, Синдиката на производителите на бира, храни и напитки към КНСБ и Федерация „Хранителна и питейна промишленост“ към КТ „Подкрепа“.

И през лятото обучение

  • NFSOPL

На 05 и 06 август 2016 г. в хотел „Извора” – комплекс „Арбанаси” , край В. Търново се проведе семинар – обучение организиран от ръководствата на Федерацията на независимите синдикални организации от леката промишленост и Синдикат „Бира, храни и напитки”.

Социалните партньори в пивоварната индустрия управляват промяната чрез диалог

  • 0001Glavna_SBHN

На 25 февруари 2015 г. в новата конферентна зала „Европа“ на централата на КНСБ се състоя честването на 25-тата годишнина на Синдикат „Бира, храни и напитки” (СБХН) – КНСБ

Формирането на реална цена на труда ще е приоритет за СБХН

  • 01

На своя 8-ми конгрес, който се проведе на 24 февруари 2012 г. в Банкя, хотел „Жеравна”, делегатите на Синдикат „Бира, храни и напитки” се явиха със самочувствие и потенциал за успешно развитие на организацията си.