Лидерът на КНСБ ще участва в дебат за бъдещето на Европа

  • eu-1


Лидерът на КНСБ ще участва в дебат за бъдещето на Европа, организиран от Европейския икономически и социален комитет и Икономическия и социален съвет на България.
Събитието ще се проведе на 2 юни, петък в хотел София-Балкан на пл. „Св. Неделя“.

Президентът на КНСБ представя своя съавторска книга в Пловдив

На 10 януари 2017 год. от 14:00ч. в ПУ "Пайсий Хилендарски" - Пловдив ще се състои представянето на книгата на президента на КНСБ Пламен Димитров и проф. Мария Сотирова "Пазарната оценка на труда", издадена с любезното съдействие на ИК"Труд и право".

КНСБ започва кампания "Искам още 100 лева"

  • knsb


Най-голямата обществена организация КНСБ започва кампания „Искам още 100 лв“. Инициативата е част от дългосрочна кампания за повишаване на доходите на синдиката, която ще тече през цялата 2017 година.

КНСБ започва срещи с партиите за бюджет’2017

  • parliamentКонфедерацията на независимите синдикати в България започва утре срещи с парламентарно представените партии за промени в бюджета за 2017 година, бюджета на НЗОК и този на ДОО преди приемането им на второ четене в Народното събрание.

Доходите в туризма и услугите през 2017 година през погледа на КНСБ

  • dohodБългария изпрати най-успешния си туристически сезон през последните години. Как обаче това се отрази върху заплатите в сектора и какво е сравнението между доходите на българските работници и чуждите им колеги?

Либерализацията на пазара в енергетиката вече е факт. Дали обаче това има отражение върху заплатите на заетите в сектора и какъв е сивият сектор и в тази сфера?

Какво искат лекарите като заплащане през 2017 година?

Всички тези въпроси ще бъдат поставени на  брифинг утре, 9 ноември 2016 година, от 11 часа в централата на КНСБ на пл. „Македония“ №1, в залата на 11-ия етаж.

КНСБ представя исканията си за доходите в индустрията през 2017 година

  • knsb


С оглед на напрежението, което тлее в много сектори, както и предстоящото  приемане на бюджет 2017, КНСБ кани медиите на брифинг  утре, 2 ноември 2016 година, от 11 часа в централата на КНСБ на пл. „Македония“ №1, в залата на 11-ия етаж.  
Пресконференцията е част от кампанията на КНСБ за увеличаване на доходите в реалния сектор.

7-ят Конгрес на НФТ „Химия и индустрия”се открива утре – 1 април

Делегатите на конгреса ще отчетат дейността на НФТ „Химия и индустрия” за изминалите пет години и ще изберат ръководство на Федерацията. Това ще стане на 1 април, в заседателната зала на хотел „Експо”- София. Първият ден форумът ще започне своята работа в 10 часа. Тя ще продължи, до обяд и на 2 април. В Конгреса ще вземе участие президентът на КНСБ, Пламен Димитров.

Среща на КНСБ с ПГ на ДПС и с ПГ на „Коалиция за България" във връзка с проектобюджета

На 20 ноември 2015 г. (петък) продължават срещите на ръководството на КНСБ с парламентарните групи, на които ще бъдат представени и обсъждани  становища и предложения на синдиката по проектобюджета на държавата за 2016 година и по проектобюджетите на ДОО и НЗОК.

КНСБ на среща с ГЕРБ, РБ и ПФ във връзка с проектобюджет 2016 год.

На 18 ноември 2015 г. ръководството на КНСБ, начело с президента на Конфедерацията Пламен Димитров,  ще има срещи с политически партии от управляващата коалиция във връзка с проектобюджет 2016. На срещите, които ще се състоят в Народното събрание, КНСБ ще изрази свои становища, предложения и искания. 

Разговорите ще започнат в следните часове:

С ПП ГЕРБ – 10,00 ч.

С Реформаторски Блок – 12,00 ч.

С Патриотичен Фронт – 14,00 ч.