АПЕЛ

СКЪПИ СИНДИКАЛНИ СЕСТРИ И БРАТЯ,

 

Всеки от нас с тревога следи развитието на ситуацията в пострадалите райони, трагичната картина след опустошителните наводнения и тъжната равносметка на загубите за местните жители.Последвалото рязко застудяване и силни снеговалежи поставят на изпитание физическото оцеляване на тези хора, които успяха да се измъкнат от хватката на смъртоносния потоп, но загубиха всичко. Надеждите за помощ от европейските структури не могат да бъдат осъществени поради редица условия, които възпрепятстват отпускането на такава помощ.

Като организация, приела за свой основен принцип принципа на  СОЛИДАРНОСТ, КНСБ и всички ние, нейните членове, не можем да останем безучастни наблюдатели на трагедията, сполетяла жителите на бедстващите райони.

Можем и трябва да помогнем на хората в  беда! Те се нуждаят не само от пари, но и от топли дрехи, завивки … от подкрепа и от всичко, което ще им помогне да преодолеят отчаянието.

 

КНСБ съвместно със СНЦ „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов, д.м.” организират дарителска кампания в помощ на пострадалите от наводненията и природните катаклизми. Поради спешната необходимост от тях, средствата ще се набират до 20 февруари 2012 г. по банковата сметка на СНЦ “Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов, д.м.”:

 

IBAN: BG34UNCR76301010291100; BIC код: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк, гр. София, пл.”Св. Неделя” 7

Предварително благодаря от името на организаторите за проявената гражданска и синдикална солидарност.

ПЛАМЕН ДИМИТРОВ
ПРЕЗИДЕНТ НА КНСБ