Национален конкурс "Най - добър ръководител"

За втора поредна година Асоциация Сенатор обявява Национален конкурс под патронажа на Ивайло Калфин – вицепремиер на Република България и министър на труда и социалната политика.
Целта на надпреварата, която миналата година беше спечелена от Диана Бойчева – изпълнителен директор на „БГ книга” ЕАД, е да се поощрят и популяризират усилията на ръководителите в предприятията и учрежденията за създаване  на условия за ползотворен труд и почивка, за задаване и постигане на високи стандарти и повишаване  производителността на труда.

Предложения за най-добър ръководител могат да  се подават от колективи на предприятия, фирми и организации,  независимо от тяхната големина и бранш, от синдикални организации, групи работници или служители, индивидуално.
Критериите, по които  журито ще оценява номинациите са: човечност в отношенията, добри  условия за труд и почивка, обучения и мероприятия за повишаване на квалификацията и личния ръст на персонала.
Номинации за най-добър ръководител се приемат на имейл:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

от 00.00 часа на 15 февруари 2016 г. до 00:00  часа на 15 март 2016 г., и трябва да включват:  трите имена  на номинирания и номиниращия, организация и заемана позиция в нея, мотиви за номинирането, телефон за връзка.
Церемонията по връчването на наградите на победителите ще се проведе на 29.03.2016 г., от 19:00 часа в  гр. София, пл. „Света Неделя”5, София хотел Балкан, зала Средец.
Конкурсът се провежда под патронажа на Ивайло Калфин, вицепремиер и министър на труда и социалната политика, с любезната подкрепа на КНСБ, БТПП и Президентски клуб България.