Пламен Димитров в „Крос” ООД: Предприятието ви е с много добра социална програма

Монтанското предприятие „Крос” ООД има много добра социална програма, която е в полза на работниците и служителите. Това стана ясно днес, 16 ноември 2012 г., по време на посещението на екип на КНСБ, воден от президента на Конфедерацията Пламен Димитров. Посещението се реализира в рамките на Националната кампания по информиране и консултиране „Бъди инфо”, която се осъществява от КНСБ в партньорство с БСК и днес стартира в област Монтана.

„Крос” ООД е българска компания, основана през 1995 г. и специализирана в производството на велосипеди. Марката е регистрирана в патентините ведомства на всички европейски страни. Фирмата произвежда около 200 000 велосипеда годишно, като 90% от тях изнася за страни от Западна Европа, сред които Германия, Холандия, Австрия, Швейцария, Англия, Франция, Италия и др. В „Крос” ООД работят около 150 души, голяма част от които са висококвалифицирани кадри.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров проведе свободен и открит разговор с работниците и служителите за преимуществата на системата за информиране и консултиране. Основните права и задължения на работещите в предприятието и подобряването на контактите с работодателя чрез избрани представители бяха сред основните точки, по които се води дискусията.

В екипа на КНСБ бяха още изпълнителният секретар на Конфедерацията Николай Недев, председателят на Регионалния съвет на КНСБ в Монтана Мария Лазарова, както и други експерти от Конфедерацията.