СО на ФНСЗ – КНСБ при земеделска кооперация „Нива-93“ се включи активно в честванията на 25-годишнината на КНСБ, проведени в Силистра

По повод честванията и за да популяризира спорта сред работещите синдикалисти от всички организации на територията на областта,  Регионалният съвет на КНСБ в гр. Силистра организира поредица от спортни състезания, включващи стрелба с пневматична пушка и тенис на маса.

В турнирите за купата и медалите на РС на КНСБ гр. Силистра се състезаваха и синдикалистите от СО при ЗК „Нива-93” с. Проф. Иширково. Отборът по стрелба с капитан Румен Кандиларов и съотборници  Димитър Желязков и Гюрсел Исмаил и отборът по тенис на маса с капитан Ивелин Енчев и съотборници Жасмин Халил и Феим Фикрет се представиха достойно и доказаха, че освен силни в земеделието, са добри и в спорта. Целеустременият спортен хъс на отборите бе безрезервно подкрепян от  масовата синдикална агитка от ЗК“Нива-93“, а след края на състезанията победителите бяха специално поздравени от синдикалния председател на кооперацията г-жа Йорданка Димитрова и от председателя на ЗК „Нива-93“ г-жа Велика Славова.

Както си му е редът, спортните постижения бяха отпразнувани от всички заедно – и състезатели, и фенове