РС на КНСБ Варна договори отстъпки за екскурзии

Регионален съвет на КНСБ гр. Варна договори за своите синдикални членове отстъпки в туристическа агенция „Дрийм Холидейс БГ“ ООД. До март месец 2019 година всички желаещи ще могат да се възползват от специалните намаления. За туристически пакети, програми и индивидуални пътувания с чартърен или редовен полет членовете на КНСБ получават 5% отстъпка от оферираната цена за стандартните предложения. За Специалните и ласт минит оферти (в последната минута) отстъпката е фиксирана в зависимост от офертата, но не повече от 3 %.

От регионалния съвет са договори още и намаление в цените на самолетните билети. Отстъпката е от сервизната такса за резервация, като за вътрешни полети е 5 евро, за Европейски – 10 евро, а за трансконтинентални – 20 евро.

Всички отстъпки се прилагат върху обявената пакетна цена – без летищни такси, допълнителни услуги, визи и други, които не са описани като част от пакетната цена. Освен това намаленията се прилагат върху цената за възрастен или дете, настанени на нормално легло в двойна стая или единична стая и са за стандартни оферти, а не за промоционални.

В момента туристическа агенция „Дрийм холидейс БГ“ предлага екскурзии до ОАЕ, Израел, Йордания, Индия, Египет, Гърция, Кипър, Малта, Мавриций, Малдиви, Тайланд. За да се възползвате от предимствата на отстъпките е необходимо да се свържете с агенцията на телефон 0700 20 218 , да пишете на info@dreamholidays.bg ; varna@dreamholidays.bg или лично да ги посетите на адрес: гр. Варна, ул. „Иван Вазов“ № 41. Освен това трябва и да се легитимирате с членска карта на КНСБ.

Освен отстъпките за туристически пакети, Регионален съвет на КНСБ гр. Варна договори за своите синдикални членове и 10% намаление от сметката в Бирария „ХАЛБАТА“, гр. Варна, бул. „Мария Луиза“ № 34. Тя обаче не се отнася за обедното меню, както и за актуалните към момента промоции.

Всички актуални отстъпки може да видите тук