Федерацията на независимите синдикати от земеделието навърши 30 г.

Федерацията на независимите синдикати от земеделието към КНСБ навърши вчера 30 г. от учредяването си и 100 г. от създаването на земеделски синдикат. Ето какво написа в поздравителния си адрес президентът на КНСБ Пламен Димитров:

Позволете ми да изразя своето дълбоко уважение към вашия труд ежедневно да се борите за добруването на земеделските производители в България.

30 години са една прекрасна възраст, когато силата и енергията са съчетани с опит и мъдрост. За вас този юбилей е повод за удовлетворение от постигнатото и неоспоримо доказателство за усилията, които Федерацията полага вече три десетилетия.

В тези несигурни и трудни времена, с вашата помощ и труда на производителите, до трапезата на българина ще достигнат толкова нужни в момента блага. Това ще ни донесе спокойствие и сигурност, че винаги можем да разчитаме на родната земеделска продукция.

Вярвам, че в диалог и откритост все така успешно ще постигате набелязаните цели и ще намирате винаги най-верните решения. Убеден съм, че работата за по-добро бъдеще е наша обща задача и споделена отговорност.

Бъдете все така несломими и последователни в защитата на правата и интересите на работещите в земеделието.

Използвам случая да пожелая на вас и вашите семейства много здраве, щастие и благополучие!

Честит празник!