КНСБ с жест към всички, които работиха на първа линия в кризата – песента „Ангели“

През последните месеци минаваме през труден период, който постави и ще поставя изпитания пред нас. Справянето с кризата не би било възможно без усилията, смелостта и себеотдаването на хиляди, които останаха на работните си места.

Държавни служители, полицаи, пожарникари, работещи в транспорта, търговията на дребно и най-вече тези, на които разчитаме силно и безрезервно в най-трудните моменти – медицинските работници – това са героите на България, които неизменно останаха на първа линия. На всички тях КНСБ иска да изкаже своята благодарност по най-искрения и емоционален начин – подаряваме им песента „Ангели“, създадена специално за тях.

Зад проекта за песента и клипа към нея, освен екип от КНСБ, стоят авторът на текста Соня Тодорова, изпълнителите Дичо, ВенЗи, Додо и прекрасните деца от вокална студия „Дъга“. Музиката е на Дичо, бийт – Христо Радев, аранжимент и пиано – Димитър Кърнолски, китари – Иван Йорданов – Чери. Специални благодарности за протегнатата ръка и професионализма на Арт център „Кърнолски“.

Песента и клипа към нея са достъпни на следния линк, както и в You tube канала на КНСБ:

https://drive.google.com/drive/folders/1B-DmBHBhdUVnaemloeA_qJkQF_Z1QfVt

Достъпна е за излъчване и публикуване от всички медии, проявили интерес.