“Синди труд” очаква своите читатели, абонирайте се!

Абонаментната кампания за списание “Синди труд” вече е в разгара си и всеки, проявил интерес, може да се присъедини към читателите му.

От 1 май списанието, което близо 20 г. излизаше на хартия, вече е в електронен вариант. Бързо, лесно и по всяко време можете да го откриете на адрес: www.sinditrud.com. До 1 юни достъпът до списанието е свободен, а след това е възможен след направен абонамент.

Ето как можете да станете част от читателите:

1. Достъпът до съдържанието е платен. Трябва да създадете персонален профил. За целта влизате в раздел “Абонамент”, избирате абонаментен план и попълвате данните за създаване на профил. До същата процедура ще стигнете и когато се опитате да прочетете всяка „заключена“ статия.

2. Абонаментните планове са два – за 1 година срещу 10 лв. и за 1 месец срещу 2 лв. Цената е с включен ДДС.

3. Когато изберете съответния абонаментен план, въвеждате задължителни данни – две имена, имейл адрес, населено място, месторабота и парола за достъп. Останалата информация е пожелателна.

4. След това имате два опции за плащане на абонамента – чрез банков превод (банковите такси са за сметка на абоната) или автоматично чрез интегрирана система за онлайн разплащане в самото списание (банковите такси са за сметка на „Синди труд“).

5. Когато преводът е по банков път, това е възможно както чрез онлайн банкиране, така и на място в банков офис. За целта на мястото за основание за плащането се въвежда уникален идентификационен номер на поръчката, който ще получи абонатът

6. Създадена е възможност да се извършват и групови абонаменти. В този случай отговорникът за абонамента превежда общата сума чрез избран от него начин и изпраща попълнена таблица с данните на абонираните лица на адрес: office@sinditrud.com

7. Отговорникът за абонамента трябва да създаде и персонални профили на лицата от груповия абонамент. При създаването на всеки абонамент отговорникът трябва да се логва отделно. Профилите се активират от „Синди труд“ след постъпване на плащане. Ако абонатът има вече създаден профил, системата показва съобщение за това.

8. Фактури могат да се издават:
– При банков превод – от редакцията при поискване и предоставяне на необходимите данни.

– При плащане с виртуалния ПОС терминал на списанието – автоматично през терминала, следвайки инструкциите.

9. Достъпът до списанието ще бъде активиран, когато плащането постъпи по сметката на „Синди труд“. Той е възможен от различни мобилни и стационарни устройства. Едновременно с един профил списанието не може да бъде отворено на повече от едно устройство.

10. Съдържанието на списанието не може да се споделя, освен „свободните“ за прочитане статии, определени от редакцията.

Очакваме Ви в онлайн света на “Синди труд” – списанието на работещите хора!