Подгответе се за безопасно връщане на работа с безплатното онлайн обучение „COVID­-19 и как да се върнем на работното място”

COVID­-19 и как да се върнем на работното място – това е новият курс на КНСБ, в който можете да се включите безплатно и да придобиете знания за работа в условията на пандемия. Началото му е 3 юни и е безплатен за всички заети лица. 

Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Провеждането им се финансира по проект: Подобряване на адаптивността на заетите лица и укрепване на колективното трудово договаряне, чрез съвместни действия на социалните партньори на национално, секторно и браншово ниво“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“.

Заявка можете да подадете на следния линк: http://ktd.dostoentrud.org/

След като попълните данните в картата за участие, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.

Целта на курса е да Ви запознае с основните документи, свързани с организиране на работното място и рисковете, произлизащи от пандемията COVID 19, за да Ви помогнем да организирате работните си места така, че те да бъдат здравословни и безопасни. Сред основните теми ще са:

  • новият коронавирус COVID-19
  • как да се предотврати разпространението на респираторни инфекции, включително COVID-19
  • какво да правите, ако някой с подозрение или потвърдено, че има COVID-19, е бил на работното място
  • съвети за пътувания и срещи
  • допълнителна информация и ресурси

За допълнителна информация или технически проблеми можете са се свържете с нас на e-mail: lisrael@citub.net.