КНСБ-Русе с нов офис в центъра на града

С водосвет и тържествено рязане на ленти бе открит новият офис на КНСБ в Русе. Ремонтираната сграда е на тиха улица в центъра на града на адрес ул. „Пирот“ 15.
Тя предлага всички модерни удобства на съвременния офис и в нея всеки може да получи консултации за нарушени трудови права или съвет за синдикално сдружаване.

Предстои да бъде открита и модерна приемна на видимо място в центъра на града, където гражданите също могат да се възползват от услугите на експертите на организацията, заяви лидерът на КНСБ Пламен Димитров.

Лентата на новия дом на Конфедерацията край Дунава бе прерязана от Пламен Димитов, кмета на града Пламен Стоилов и областниятуправител Галин Григоров.
Откриването уважиха още Драгомир Николов, изпълнителен директор на Агенция по заетостта, д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, ректор на РУ „Ангел Кънчев”, много представители на институции, синдикалисти и гости.

Областният управител подари на координатора на КНСБ Боянка Димитрова дърворезба, изобразяваща картата на България и пожела много бъдещи успехи.