Федерацията на независимите строителни синдикати отбелязва 31 г. от учредяването си

Федерацията на независимите строителни синдикати навършва днес 31 години от учредяването си. Призвана е да се бори и да защитава правата и интересите на работещите в един от най-динамичните и трудни сектори. Прави го с много отдаденост, хъс и енергия. Нека не ги губи и занапред, да гледа смело в бъдещето и да пребъде каузата ѝ!

Председателят на ФНСС инж. Цветелина Иванова и зам.-председателят Цветелина Бикарска изпратиха поздравителен адрес до своите членове:

Уважаеми членове, скъпи приятели,

Последната изминала година е сред тези, които слагат отпечатък върху бъдещето задълго. Всички изстрадахме труден урок – каквито и планове и стремежи да имаме, посоката им внезапно може да се промени и само с отговорност, солидарност и общи усилия можем да продължим напред.

Изпратихме трудна 2020 година, както за странати ни, така и за целия свят. Тя остави своите предизвикателства и пред нашия сектор. Затова точно днес искаме да изразим удовлетворението си, че въпреки напрежението и наложените от пандемията промени в стереотипа на работа нашите строители успяха да бъдат на работните си места и съхраниха доброто име на сектора и доверието в него.

Основното предизвикателство продължава да бъде преоткриването на силата на колективното солидарно действие за да отстояваме с пълна сила правата на работещите хора. Нека продължаваме да бъдем смели, да мечтаем и да работим заедно за по-ефективна, безопасна, приобщаваща среда в строителството. Оценяваме високо работата ви за един по- справедлив в икономическо и социално отношение строителен сектор. Знаем колко е отговорен трудът на всеки от един от вас.

Всички Вие носите съзидателна сила и градите с ръцете, ума и таланта си. В трудните времена, през които минаваме, повече от всякога е нужно не да рушим, а да градим и създаваме с вяра, умения и надежда за по-добро бъдещете. Вие знаете как!

Желаем от все сърце на всички Вас да продължавате да градите с любов и отговорност синдикалната дейност, за да се чустват нашите членове защитени и уверени.

Продължавайте да обичайте работата си и не спирайте да дерзаете, защото вашата работа се цени и ще продължава да бъде кауза за Федерация на независимите строителни синдикати.

Благодарим Ви, колеги членове на ФНСС за съвместната работа, за подкрепата, за реализираните проекти, за неуморния труд.

Бъдете смели, устойчиви и непоклатими и занапред!