Дистанционен курс “Визия, мисия, цели и перспективи на КНСБ” започва от 7 юни

Дистанционно обучение „Визия, мисия, цели и перспективи на КНСБ“ започва от 7 юни. Обучението е безплатно и е насочено към синдикални членове.

Курсът се провежда в онлайн форма. Всеки участник ще има достъп до него в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Заявка можете да подадете на следните електронни адреси: lisrael@citub.net; fandonov@citub.net

Моля, в писмото посочете трите си имена, към коя синдикална организация принадлежите и в кой курс бихте искали да участвате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.

Курсът е първа част от базово обучение за синдикалисти, който цели да ви запознае с основните дейности на КНСБ, структурата на синдиката, кампаниите, които се провеждат. Ще се запознаете с основните стъпки за учредяване на синдикална организация, със задълженията ви като синдикален лидер и синдикалист, с поддържане на изрядна документация на синдикалната организация и др.

За допълнителна информация или технически проблеми можете са се свържете с нас на посочените по-горе имейли.