Онлайн курс “Безопасност и здраве на работното място” започва от 21 юни

Дистанционен курс “Безопасност и здраве на работното място” започва от 21 юни. То е насочено към новоизбрани синдикални председатели и е безплатно за тях.

Всички дистанционни курсове на КНСБ се провеждат само в онлайн форма. Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Основни въпроси, които ще бъдат разгледани, са:

  • Същност и нормативна уредба, свързана с безопасността и здравето на работното място
  • Задължения за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд
  • Култура на безопасността и системи за управление на ЗБУТ в предприятието
  • Оценка на риска за здравето и безопасността на работниците и служителите
  • Социалният диалог и безопасните и здравословни условия на труд

Курсът завършва с тест за проверка на знанията и при резултат над 50% се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка за участие можете да подадете на следните имейл адреси:  lisrael@citub.net Леонтина Израел, fandonov@citub.net Филип Андонов.

Моля, отбележете трите си имена, името на курса, в който искате да се включите, синдикалната организация, в която членувате и позицията, която заемате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.