Онлайн курс „Финансиране на делегирани държавни дейности чрез общинските бюджети“ започва от 19 юли

Дистанционно обучение „Финансиране на делегирани държавни дейности чрез общинските бюджети“ започва от 19 юли. Курсът е насочен към новоизбрани синдикални председатели и лица, ангажирани с участие в преговори за колективен трудов договор в сферите: „Социално осигуряване, подпомагане и грижи“. Безплатен е за тях.

Всички дистанционни курсове на КНСБ се провеждат само в онлайн форма. Всеки участник ще има достъп в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Обучението завършва с тест за проверка на знанията и при резултат над 50% се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка за участие можете да подадете на следните имейл адреси: lisrael@citub.net Леонтина Израел, fandonov@citub.net Филип Андонов

Моля, отбележете трите си имена, името на курса, в който искате да се включите, синдикалната организация, в която членувате и позицията, която заемате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.