Онлайн обучение “Пазар на труд” започва от 13 септември

Дистанционно обучение на тема “Пазар на труда” започва от понеделник, 13 септември. То е насочено към новоизбрани синдикални председатели и е безплатно за тях.

Всички дистанционни курсове на КНСБ се провеждат само в онлайн форма. Всеки участник ще има достъп в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е отворена 24 часа в денонощието. Достопът ще е с индивидуална парола, издадена от администратор. Единственото условие е да имате интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Курсът завършва с тест за проверка на знанията. При резултат над 50% се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка за участие можете да подадете на следните адреси: e-mail: lisrael@citub.net Леонтина Израел, fandonov@citub.net Филип Андонов.

Моля, отбележете трите си имена, името на курса, в който искате да се включите, синдикалната организация, в която членувате и позицията, която заемате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.