Онлайн курс “Управление на проектни дейности” започва от 27 септември

Дистанционно обучение „Управление на проектни дейности за синдикални и работодателски организации на регионално ниво – част 1“ започва от 27 септември.

Курсът е подходящ за участници с малък опит или без опит в управлението на проекти. Той е специално разработен съвместно от КНСБ и БСК по проект „Отговорен социален диалог за достоен живот“. Участието в курса е безплатно за членовете на двете организации.

Какво представлява курсът?

Проектната дейност отдавна е част от вашата работа и ежедневие. Липсват Ви обаче познания за основните правила, понятия, процеси, фази и методи при управлението на проекти. Искате ли да се усъвършенствате и обогатите вашите познания за проектна работа с български и чуждестранни партньори?

Често ви се налага да управлявате дейности и да изпълнявате задачи, които могат да бъдат разглеждани като част от процесите в един проект, но имате ли познанията за механизмите и инструментите за управление на проекти. Това обучение ви дава възможност да придобиете умения, които да ви помогнат да пренесете идеята за проект в ежедневната ви работа и по-лесно да управлявате този процес в сътрудничество с местни и чуждестранни партньори.

Как се провежда курсът?

Изцяло в онлайн форма. Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 5 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Ще имате възможност да ползвате учебните материали в удобно за вас време и индивидуално темпо. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Изпълнението на задачите в курса ще ви отнеме около 2-3 часа седмично, разпределени от вас във времето, за да имате възможност да работите по курса със собствен ритъм.

Заявка за участие можете да подадете на следните имейли: lisrael@citub.net Леонтина Израел, fandonov@citub.net Филип Андонов

Моля, отбележете трите си имена, името на курса и електронния адрес, който ще ползвате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа.