Обучение “Визия, мисия, цели и перспективи на КНСБ” започва на 11 октомври

Дистанционно обучение на тема: Индустриални отношения, Модул 1 „Визия, мисия, цели и перспективи на КНСБ” започва от 11 октомври. То е насочено към новоизбрани синдикални лидери и синдикални активисти и е безплатно за тях.

Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Влиза се с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Курсът завършва с тест за проверка на знанията. При резултат по-висок от 50% се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка можете да подадете на следните имейл адреси: lisrael@citub.net; fandonov@citub.net

В писмото посочете трите си имена, към коя синдикална организация принадлежите и в кой курс бихте искали да участвате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.

Курсът е първа част от базово обучение за синдикалисти. Той цели да ви запознае с основните дейности на КНСБ, структурата на синдиката, кампаниите, които се провеждат. Ще се запознаете с основните стъпки за учредяване на синдикална организация, със задълженията ви като синдикален лидер и синдикалист, с поддържане на изрядна документация на синдикалната организация и др.