Общинският координатор на КНСБ в Дряново с почетна грамота за развитие на образованието

Днес, 22 октомври, на тържествена сесия на Общинския съвет – Дряново, с почетна грамота за принос в развитието на образованието беше наградена Росица Марчева. Тя е общински координатор на КНСБ на обществени начала от 2019 г. и председател на Общинския координационен съвет на СБУ – Дряново от 2006 г.

Роси повече от четири десетилетия учи децата на Дряново. Първите ѝ ученици избират тя да поеме ръката на техните деца в първия им учебен ден. И точно защото истинските учители като нея не преподават от учебник, а от сърце, тя е разпалила огънчето на любознанието и е възпитала много хора в доброта и човечност.

Авторитетен професионалист, синдикалист и приятел, ценен от малки и големи, Росица Марчева е призвана да работи с обич и голяма усмивка. Съвсем скоро се оттегли от училищното поприще, но остава твърдо в семейството на КНСБ и СБУ и ще дерзае в синдикалната борба и занапред. Днес тя получава заслужена награда за признателност от дряновци и сърдечни поздравления и благодарност от всички нас за съвместната ни работа!