Започват онлайн курсове за финансиране във функции “Образование”, “Здравеопазване” и “Социално осигуряване”

Дистанционни обучения, свързани с „Финансиране на делегирани държавни дейности чрез общинските бюджети” – функции: „Образование, „Здравеопазване” и „Социално осигуряване, подпомагане и грижи”, започват от понеделник, 29 ноември.

Обученията за отделните функции са самостоятелни и са насочени към участници в процеса, новоизбрани синдикални лидери и синдикални активисти. Курсистите не дължат такса за участие.

Всички дистанционни курсове на КНСБ се провеждат само в онлайн форма. Всеки участник ще има достъп в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е отворена 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Всеки курс завършва с тест за проверка на знанията. При резултат по-висок от 50% обучението се смята за успешно завършено и се издава сертификат.

Заявка за участие можете да подадете на следните имейл адреси: emaillisrael@citub.net Леонтина Израел, fandonov@citub.net Филип Андонов.

Моля, отбележете трите си именаимето на курса, в който искате да се включите, синдикалната организация, в която членувате и позицията, която заемате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.