Онлайн курс “Икономика, социална политика и менджмънт” започва от 13 декември

Дистанционно обучение на тема Индустриални отношения, модул 6 „Икономика, социална политика и мениджмънт“ започва от 13 декември.

Курсът е насочен към новоизбрани синдикални лидери и синдикални активисти и е безплатен за тях.

Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е отворена 24 часа в денонощието. Влиза се с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате достъп до интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Курсът завършва с тест за проверка на знанията и при резултат над 50% се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка можете да подадете на следните имейл адресиlisrael@citub.net; fandonov@citub.net

В писмото посочете трите си имена, към коя синдикална организация принадлежите и в кой курс бихте искали да участвате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.

Модулът дава знания за практико-приложните проблеми на икономиката, социалната политика и мениджмънта – трите ключови и взаимно свързани сфери, в които се реализират икономическите и социалните права и интереси на работниците и служителите, както и на техните работодатели. Обучаващите ще придобият знания и разбиране за:

  • Глобализацията на икономиката, единния европейски пазар и развитието на европейската концепция на икономика, основана на знанието;
  • Основни характеристики на пазарната икономика;
  • Икономиката и финансите на предприятието;
  • Същността и основните функции на мениджмънта;
  • Корпоративна социална отговорност.