КНСБ – Габрово подари мартеници на социален дом

Днес, първи март, Регионалният съвет на КНСБ – Габрово подари мартеници на хората от Дом за пълнолетни лица с физически увреждания в града.

Областният координатор на КНСБ за Габрово Росица Йонкова зарадва всички потребители и служители на социалната институция. В духа на традициите на Баба Марта тя пожела най-вече здраве, късмет и повече поводи за усмивки в трудните времена, в които живеем.

Регионалният съвет и домът си сътрудничат от години. Освен, че служителите са членове на синдиката, социалната услуга е партнирала няколко пъти по проекти на КНСБ. А миналата година синдикалисти от региона освежиха дворното пространство на социалната институция.

Това е поредната благотворителна акция на Регионалния съвет на КНСБ. През годините в навечерието на Баба Марта са се организирали благотворителни базари на мартеници, изработени от експерта на регионалния офис Цветомира Джепунова.

Синдикалистите от Габрово са категорични, че и занапред ще продължат доброволческите инициативи в региона, защото е важно да не забравяме хората в неравностойно положение и защото често малките жестове носят истинската радост.