Онлайн курс “Решаване на проблеми с Excel” започва от 5 април

Онлайн обучение “Решаване на проблеми с Excel – базисно ниво” започва от 5 април. Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без опит с MS Excel или друг подобен софтуер или такива с начални умения за работа, които искат да се запознаят с пълните професионални възможности на приложението. В него могат да се включат членове на КНСБ.

Обучението е с продължителност 8 часа, като ще бъде разделено на 4 дни по 2 часа. След старта на 5 април продължава на 7, 12 и 14 април от 10 ч.

Как да мога да се запиша?

Изпратете имейл с Вашата заявка, който да съдържа име, електронна поща и името на курса на: fandonov@citub.net, до 31 март 2022 г. След като сте подали заявката, ще получите имейл с потвърждение и линк към платформата Zoom до 2 дни преди началото на курса.

Как се оценяват участниците?
Обучението ще завършва с решаване на дадени проблеми чрез Excel. Не го приемайте като тест, а като възможност за упражнение на усвоените теми. При успешно завършен курс се издава Сертификат.

За курса
В този курс ще научите основите на Microsoft Excel. В рамките на 8 часа ще можете да навигирате експертно в потребителския интерфейс на Excel, да извършвате основни изчисления с формули и функции, да форматирате професионално електронни таблици и да създавате визуализации на данни чрез диаграми и графики. Ще откриете цял набор от умения и техники, които ще се превърнат в стандартен компонент на ежедневната ви употреба на Excel.

В този курс ще изградите умения да управлявате големи масиви от данни и да създавате отчети. Тези ключови техники и инструменти ще ви позволят ефективно да автоматизирате ежедневните си задачи в Excel. Независимо дали искате да попълните пропуските за по-добра ефективност и производителност, или никога преди не сте използвали Excel, това обучение ще ви даде солидна основа да станете уверен потребител и да развиете уменията си. Най-добрият начин да научите Excel е да използвате Excel. Обучаемите ще решават широк спектър от проблеми и казуси, докато прилагат уменията и техниките на Excel, които усвояват по време на обучението. Този курс използва работни книги в Excel, до които ще имате достъп, с приложни примери и практически упражнения. Това предоставя на обучаващите се безброй възможности да практикуват своите умения в Excel, като същевременно откриват нови и полезни характеристики на производителността на Excel за различни контексти.