10% отстъпка за синдикални членове в хотел “Пири” и хижа “Попови ливади”

На 23 май 2022 г. в гр. Гоце Делчев бе подписан договор за отстъпка от 10% за синдикални членове на КНСБ в хотел „Пири” и хижа „Попови ливади”.

Хотел “Пири” се намира в центъра на село Попови Ливади и е на 1400 метра надморска височина. Заобиколен от иглолистни гори и обширни поляни в сърцето на Южен Пирин, хотелът разполага с леглова база от 27 места. Предлага настаняване в семейни стаи, които разполагат със самостоятелен санитарен възел и тераса. Подходящ за организиране на тиймбилдинг или детски лагер.

Хижа “Попови ливади” се намира в Югозападна България на обширна поляна на 1412 метра надморска височина, заобиколена с иглолистна гора в местността Попови ливади (Папазчаир), на границата между Среден и Южен Пирин. Отдалечена е на 17 км от град Гоце Делчев и е достъпна с автомобил. В момента хижата е напълно реконструирана. Разполага с 50 легла: 3 двойни стаи, 3 четворни, една с 5 легла, две с по 10 легла и една със 7 легла. Има механа с 40 места, летен бар с открити 60 места, барбекю, детска площадка, паркинг. По желание на туристите се организира дегустация на вино до гр. Мелник. Хижата е пункт от европейския маршрут “Е-4”.