Честита 110-а годишнина на “Захарни заводи”-Горна Оряховица!

“Захарни заводи” – Горна Оряховица отбелязва 110 години от основаването си. Честит празник на един от най-старите и авторитетни комплекси за производство на храни в България и най-големият производител на захар и захарни изделия в страната!

Компанията е основана като Българо-чешко дружество за захарна индустрия с основен фокус производство на бяла кристална захар, но днес е проспериращо предприятие с разнообразни производства и отговорно бизнес поведение с грижа за околната среда и обществото. През последните две години “Захарни заводи” е и  носител на отличието “Най-зелените компании” в България.

КНСБ поздравява сърдечно “Захарни заводи”-Горна Оряховица за празника. Конфедерацията отправя специални благодарности на изпълнителния директор на комплекса Валентина Ралева и председателя на синдикалната организация на КНСБ в предприятието Върбан Иванов за конструктивния диалог в името на достойния живот на работниците и служителите в “Захарни заводи”, довел до осезаем ръст на доходите им през последните години.

Бъдете здрави, успешни и неуморими!

Честит празник!