КНСБ проведе срещи с кандидат-депутати от Смолян и Шумен

Експертите на КНСБ продължават срещите по места с кандидат-депутати в предстоящите избори от съответните избирателни райони.

Регионалният съвет на КНСБ в Шумен вчера разговоря с кандидат-депутатите от “Продължаваме промяната” проф. Николай Денков и Николай Колев. На 21 септември експертите на конфедерацията обсъдиха приоритетите ѝ и с кандидатите на политическа партия ГЕРБ Красимир Вълчев, Албена Неделчева и Борислав Иванов.

Регионалният съвет на КНСБ в Смолян вчера се срещна с Емил Келешев, дигитален предприемач и кандидат за народен представител за Смолян от “Продължаваме промяната”. Обсъдени бяха перспективите пред бизнеса в региона, доходите на работещите и как могат да нараснат пропорционално на инфрацията, покупателната способност, овладяването на инфлацията и възможностите за разкриване на нови работни места. Келешев изрази притесненията си от обезлюдяването на Смолянския регион и основно миграцията на младите хора, които търсят по-добра възможност за реализация и по-добри доходи в по-големите населени места или в чужбина.