Онлайн курс “Трудови и осигурителни отношения” започва на 17 октомври

Онлайн курс на тема „Трудови и осигурителни отношения“, организиран от Института за социални и синдикални изсладвания и обучение, започва от 17 октомври.

Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 2 седмици, като в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Всеки участник ще влиза с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор. Единственото условие е да имате интернет и да ползвате компютър или мобилно устройство.

Обучението е безплатно за синдикални членове.

Всеки курс завършва с тест за проверка на знанията. При резултат по-висок от 50%, се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка за участие можете да подадете на следните ел. адреси: e-mail: lisrael@citub.net – Леонтина Израел и fandonov@citub.net – Филип Андонов.

Моля, отбележете трите си имена, името на курса, в който искате да се включите, синдикалната организация, в която членувате и позицията, която заемате.

След като обработим заявката Ви, ще получите лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на ИССИО.