Синдикатът на българските учители отбелязва 33 години от учредяването си

Честита 33-та годишнина на най-големия синдикат на КНСБ.

Приемете искрените поздравления от името на Конфедерацията по повод тази годишнина към целия екип на Синдиката на българските учители. Благодаря Ви за това, че сте единни, борбени, непреклонни и силни в битката за защита на интересите на българското учителство, на съхраняването на работните места и достойното заплащане. Заедно сме постигнали много, преодолели сме немалко трудности и предизвикателства. Синдикатът винаги е бил в челните редици в защитата на профсъюзната кауза, водейки се от интересите на всеки един свой член. Със своето категорично присъствие и значимо място в обществено живот на страната днес СБУ е авторитетен фактор не само у нас, но и на международно ниво.

Несъмнено всичко това се дължи в много голяма степен на г-жа Янка Такева, Вашият лидер, на човека, обединил Ви в редиците на организацията, създавайки една мощна и силна структура, която винаги е готова да реагира в защита на българското учителство, до която се допитват и с която се съобразяват всички институции.

По повод Вашата годишнина искам отново да благодаря за неуморна Ви работа, за постиженията, за отдадеността Ви, за достойнството и професионализма, с които не само обучавате, но и възпитавате, и водите бъдещото поколение на България.

Бъдете здрави и на добър час в идните години!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Със синдикален поздрав,

                                                                                                                  

                                                                                                                                             Пламен Димитров

                                                                                                                                             Президент на КНСБ