Апел за подкрепа на семействата на синдикални членове, пострадали от пожар в Чепеларе

На 26 март 2023 г. в жилищна сграда в град Чепеларе избухва пожар, който унищожава жилищата на шест семейства, които остават без дом. За щастие няма жертви.

Три от пострадалите семейства са на членове на Синдикалната организация на ФНСОЛП на КНСБ при „Амерспортс България” ЕООД – гр. Чепеларе.

Семействата на нашите синдикални членове имат общо 5 деца до ІV клас. В момента членовете на тези семейства са разделени, защото се налага да пребивават в домовете на различни роднини. Семействата, загубили домовете си, са изправени пред изпитанието да търсят възможности за възстановяване на своите жилища. В тяхна подкрепа от СО на ФНСОЛП на КНСБ при „Амерспортс България” – гр. Чепеларе ЕООД е организирана кампания за набиране на финансови средства за ремонтирането на жилищата.

Синдикалната организация при „Амерспортс-България“ с единодушно съгласие от всички синдикални членове е подпомогнала засегнатите от пожара членове на КНСБ с 10 000 лв. ФНСО – Лека промишленост се е включила в кампанията с 2000 лв. От Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ са дарени 1500 лв.

В навечерието на светлите Великденски празници се обръщамe към Вас с молба да подкрепите организираната кампания в помощ на пострадалите синдикални членове на КНСБ, съобразно индивидуалните Ви възможности, за да може по-бързо да се върнат по домовете си и да бъдат заедно със семействата си.

Банковата сметка, по която желаещите могат да направят дарение, е:
БАНКА ДСК
IBAN BG54STSA93000005297355
BIC: STSABGSF
СО при „Амерспортс България“ ЕООД

СНИМКА: НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ