КНСБ в Силистра организира турнир по спортна стрелба

Регионалният съвет на КНСБ в Силистра организира на 27 април турнир по спортна стрелба с пневматична пушка за работещи от областта.

Проявата е част от спортния календар на синдиката за годината и е в чест на Международния ден на  труда 1 май.

Точният мерник към мишените опитаха общо 36 участници от съответните мъжки и женски отбори на “Фазерлес” АД, Областно Пътно Управление, “Хром” АД, Синдикат “Огнеборец”, ВИК, “Женско сдружение Екатерина Каравелова” и Община Силистра. Победителите бяха наградени с купи и медали от областния координатор на РС на КНСБ-Силистра Димитричка Пейкова.

В отборното състение при жените първо място зае Община Силистра с 244 точки, на второ и трето място се класираха съответно “Фазерлес” АД и Областно пътно управление. В индивидуалното състезание при жените победи Теа Димитрова от Община Силистра, на второ място е Искра Янакиева от “Фазерлес”, на трето – Веселка Андреева от ОПУ.

При мъжете също победи отборът на Община Силистра, на второ място се класира “Огнеборец”, на трето – “Фазерлес”. В индвидуалната надпревара на първо място е Добрин Жеков, Община Силистра, на второ – Радослав Брезоев, “Фазерлес”, а на трето – Румен Радев от “Огнеборец”.