РС Шумен връчи плакети за добър социален диалог на общински кметове

Регионалният съвет на КНСБ в Шумен удостои общински кметове с плакети за личния им принос за постигането на конструктивен социален диалог, воден на територията на общините, както и за успехите по отношение на колективното трудово договаряне.

Областният координатор на конфедерацията Радостин Павлов и общинският координатор Снежана Димитрова връчиха отличието на кмета на Община Каспичан Милена Недева.

Кметът на Община Нови пазар Георги Георгиев също получи плакет от Радостин Павлов за постигнатите високи резултати в сферата на социалната политика, водена от него и екипа му през последните четири години. “За мен тази награда е изключителна чест, но и голяма отговорност, която заедно с моя екип сме доказали, че можем да носим. Вашите високи очаквания определят качеството на нашата работа, затова и занапред заедно ще продължим да работим за високи резултати в сферата на социалната политика”, каза Георгиев.
Награда получи и Иванка Петрова, кмет на Община Смядово. Плакетът бе връчен от областния координатор на КНСБ за Шумен и общинският координатор на синдиката Димитрина Маринова.