Федерация Лека промишленост зарадва деца от дневен център в Нови Пазар

Днес, 1 ноември, членове на Младежкия център към Федерация Лека промишленост, заедно с председателя на синдикалната организация в “Ново Стъкло” ЕАД Надежда Методиева, посетиха Дневен център за деца с увреждания “Къщичката” в гр. Нови Пазар.

По случай Деня на народните будители младите синдикалисти зарадваха децата с подаръци и играчки, подходящи за тях, както и със специална тематична торта, с която да се почерпят и отпразнуват днешния празник.

Синдикалистите поздравиха специално и ръководството на дневния център за всеотдайния им труд и отдаденост в грижата им за децата. Жестът бе приет с вълнение и благодарност за проявеното внимание.

Председателят на Федерация “Лека промишленост” Цветелина Милчалиева поздрави синдикалния лидер и младежите за благородната инициатива, както и всички синдикални дейци, които всеки ден със своите дела допринасят за съвременното просветителско дело: “Продължавайте делото на будителите, съхранявайте родолюбието, изградете мост, по който нашите деца да пренесат българщината в бъдещето. В ден като този искаме да отправим най-искрени пожелания за здраве и благополучие и към всички съвременни будители и дейци. С всеотдайната си работа и труд Вие сте достойни продължители на съкровени народни традиции. Честит празник на духовността!”