КНСБ в Кюстендил организира работнически турнир по мини футбол

Работнически турнир по мини футбол организират Регионалният съвет на КНСБ и община Кюстендил. Той ще се проведе утре, 27 април. Срещите започват от 9 часа.

Основната цел, която преследваме, е да се обогати спортният живот на работниците и служителите в този период, да се разнообрази техният спортен календар, да се подобри състезателният тонус на техните отбори, да се популяризира и масовизира мини футболът сред работещите.

В турнира могат да участват отбори на фирми, предприятия, институти и работнически клубове. Отборите се състоят от 10 състезатели, треньор и ръководител – общо 12 човека. Играят се две полувремена по 20 мин. Полевите играчи са 5 + вратар. Смените са хокейни и без спиране на играта.

Право на участие имат работници и служители, родени преди месец май 2006 г. Студенти, редовни ученици и състезатели, картотекирани в А и Б футболни групи не могат да участват в турнира. Отборите, класирали се на първите три места, ще получат купи. Ще има и индивидуални награди за най-добър играч и най-добър вратар на турнира.