Боянка Димитрова: Повече от половината обучени по проекта за безработни лица ще получат предложение за работа

През юни стартираха обученията на безработни лица по проект  “С нови зелени и екологични знания и умения към нова заетост”. Той се осъществява от Конфедерацията на независимите синдикати в България и е... Вижте повече »

По-добра защита за фермерите с новата Обща селскостопанска политика на ЕС

На 25 юни 2021 г. бе постигнато политическо споразумение за следващата Обща селскостопанска политика (ОСП) в ЕС и за пръв път от съществуването на тази най-стара общностна политика бе договорено в нея... Вижте повече »

С анекс към КТД: 10 дни допълнителен отпуск за учителите, прекарали ковид

Всички работещи в образователните институции, които са преминали през домашно или болнично лечение след заразяване с ковид, ще имат право на 10 работни дни допълнителен платен годишен отпуск. Целта е по-ефективното им... Вижте повече »

КНСБ засади над 3000 дръвчета в “Новата гора на София”

[vc_row][vc_column][vc_column_text] КНСБ се включи на 31 октомври в залесителната инициатива „Новата гора на София“. Над 60 представители на конфедерацията и нейните основни членове се включиха в акцията. Доброволците засадиха над 3000 фиданки.... Вижте повече »

Дичо: На първа линия са най-истинските хора

[vc_row][vc_column][gem_image src=”2773″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]  – Подкрепихте инициативата на КНСБ за песен – благодарност за работещите на първа линия по време на пандемията с COVID-19. Какво Ви вдъхнови да участвате? -Винаги са ме вдъхновявали хубавите... Вижте повече »