Президентът Румен Радев пред КНСБ: Искам дългосрочна визия за въгледобива

  • pres-1

Моята позиция по въпроса за въгледобива е ясна от началото на моя мандат, включително и от действията на служебното правителство, когато служебният министър защити интересите на България и беше извършен пробив в ЕС. Това заяви държавният глава Румен Радев пред президента на КНСБ Пламен Димитров, президента на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов и представители на двете синдикални организации.

КНСБ изрази съболезнования към семейството на загиналия работник в Радомир

  • radomir


45-годишен мъж почина след авария в "Алфа инженеринг", част от Леяро ковашки металургичен комплекс, Червена могила, Радомирско. По данни на МВР произшествието се е случило зад пресово-термичен цех, в следствие на изтичане на кислород.
Мъжът незабавно е транспортиран в реанимацията на УМБАЛСМ „Пирогов“ с 97% изгаряния и с опасност за живота.

Активната почивка – цел на социалния диалог за градския транспорт

  • trans

На 27 октомври 2016 г. „Младежки форум 21 век“ проведе дискусионен форум на тема "Индустриални измерения на активната почивка чрез спорт и туризъм". Форумът бе организиран в рамките на проект "Активни в почивката, активни в труда", изпълняван с финансовата подкрепа на Столична община по Програма Европа 2016 г.

Основната цел бе да бъдат обсъдени индустриалните измерения на активната почивка, както и добрите практики за политики, насочени към подобряване на здравето на работещите в столицата, чрез спорт и туризъм.