Младежите на КНСБ посетиха "Загорка" АД и дискутираха пазара на труда

  • Mladezhki-forum-2

На 17 - 19 март 2017 г. в Стара Загора, „Младежки форум 21 век” към КНСБ с подкрепата на Фондация "Фридрих Еберт", проведе дискусионен форум на тема "Социално включване и политики за развитие на пазара на труда". В срещата взеха участие младежи, представители на синдикални и неправителствени организации от цялата страна.

Форумът бе открит от Тодор Капитанов, а официални гости на събитието бяха директора на Дирекция "Бюро по труда” - Стара Загора, представители на Дирекция „Инспекция по труда” и Община Стара Загора, както и председателят на РС на КНСБ гр. Стара Загора г-жа Иванка Данаилова.

Младежите обсъдиха и подготвиха предложения по темите за актуалното състояние на пазара на труда и на политиките за социално включване на младите.

В рамките на събитието бе организирано посещение в завода на един от най-големите работодатели в региона - „Загорка” АД, където участниците имаха възможността да се запознаят с производствения процес, историята и социалната политика по отношение на кадрите на фирмата.