Димитър Димитров: Синдикални членове с Виваклуб карта могат да ползват преференциални цени и отстъпки

Димитър Димитров е проджект мениджър във “Виваком”. Разговаряме във връзка със съвместен проект между КНСБ и телекома.

– Бихте ли ни разказали повече за проекта?

– Идеята на ръководството на КНСБ е на всички членове да се дадат по-специални условия, които да ползват с услугите на “Виваком”. Този проект е само за абонати на “Виваком”, на които се дава персонален номер, зад който стои Виваклуб карта с всички произтичащи от това преференции. Служители на КНСБ, които желаят да станат абонати на “Виваком”, след представяне на служебна карта и подписване на договор с мобилния оператор, получават при желание Виваклуб карта. В годините пластиката е отпаднала. Според мен проектът представлява взаимен интерес и за двете страни, предвид голямата членска маса, която е над 300 000 души. Целта на този проект е да бъдат дадени оптимално привлекателен цени за служителите на КНСБ.

– Какви са предимствата за притежателите на Виваклуб картата ?

Картата дава възможност да се ползват различни отстъпки при подписването на договор, както и при закупуването на апарат или таблет, като в зависимост от модела отстъпките могат да достигнат до 30% от цената. Самите служители в магазинната мрежа подхождат индивидуално, защото са инструктирани и знаят какво могат да предложат. С Вашата лична Виваклуб карта можете да ползвате целогодишно преференциални цени и отстъпки във всички VIVACOM магазини, както и в обектите на нашите партньори. Необходимо е да се свали дигитална версия на картата в телефона си и така тя ще бъде навсякъде с вас. https://vivacom.bg/bg/vivaclub/klubna-karta

– Какво ще ни кажете за тези над 1000 обекта, в които Виваклуб картата важи? На територията на цялата страна ли са?

– Обектите, в които картата може да се ползва, са на територията на цялата страна. Това са бензиностанции, търговски вериги, хранителни вериги, хипермаркети, магазини за спортни стоки. Широкоспектърни са промоциите. Повече информация може да се намери на сайта на “Виваком”.

– Предвиждате ли да включите някакъв друг спектър от услуги за ползвателите на картата?

– Моята идея е да включим нещо различно, като оферти само за членове на КНСБ. Колкото повече членове стават абонати на Виваком или преподписват договорите си, толкова повече аз ще имам очи пред мениджмънта да искам по-специални условия.

 – Има служители на КНСБ, които не са абонати на Виваком, те ще могат ли да ползват картите?

– Няма логика човек, който не е клиент на “Виваком” да притежава карта Виваклуб. Накрая на нашия разговор бих искал да споделя едно лично мнение. От срещите ми с различни хора, докато ситуацията все още позволяваше лични контакти, съм останал с впечатлението, че хората, които са клиенти на нашата компания, са запознати с проекта, но забравят да ползват картите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *