КНСБ започна благотворителна акция в подкрепа на пострадалите от наводненията

КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ започнаха на 6 септември дарителска кампания „Заедно за хората в беда“ в подкрепа на бедстващите в наводнените райони на страната.

В израз на солидарност и съпричасност с трагедията, сполетяла общините Карлово, Калояново и Марица, конфедерацията и фондът организират събиране на материална и финансова помощ.

Материалните дарения – пакетирана и консервирана храна, вода, хигиенни материали, одеяла, завивки, нови дрехи, ще се събират от утре, 7 септември, в два пункта: в централата на КНСБ в София (пл. „Македония“ 1, партер) и в гр. Пловдив – ул. „Христо Г. Данов“ 41.

Всеки, който има възможност, може да направи дарение и по банковата сметка на БФ „Проф. д-р Желязко Христов“:

IBAN: G34UNCR76301010291100; BIC код UNCRBGSF;

Основание за превода: Кампания „Заедно за хората в беда“.

Само за ден по сметката на благотворителния фонд на КНСБ постъпиха над 3000 лева. На 7 септември екипът на Регионалния съвет на конфедерацията в Пловдив занесе дарение в карловското село Богдан – консервирани храни, хляб, вафли, вода, прибори за еднократна употреба.

Конфедерацията призовава своите членове, фирми, предприятия и организации в цялата страна да подкрепят благотворителната кампания в помощ на бедстващите граждани в наводнените райони.

Нека обединим усилия и подкрепим хората в беда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *