Здравейте, приятели!

Днес е рождената дата на електронното списание „Синди Труд“. В продължение на 20 години то излизаше на хартиен носител и беше част от нашето синдикално ежедневие. Развитието на новите информационни технологии в последните години създаде възможност да предоставим на многобройните ни читатели редица предимства и ползи и така пред Вас вече е прероденото списание „Синди Труд“ – модерно, бързо и достъпно.
„Синди Труд“ ще продължи да бъде част от от нашата идентичност като синдикат и ще Ви помага и в бъдеще да бъдете по-информирани, по-знаещи и по-уверени в света на индустриалните отношения. В него ще намирате, както и досега, съдържание, което е уникално по своята същност. С помощта на нашите експерти и редактори ще можете да се информирате за важните събития и процеси, касаещи хората и труда не само в България, но и по целия свят. Дигиталният формат ни позволява да гарантираме актуално съдържание и да го представяме по атрактивен начин. Без цензура, без намеса – обективно, истинско и важно – такова, каквото го заслужавате.
През първия месец – от днес до 31 май, достъпът до списанието е безплатен. Това е нашият малък жест към Вас, нашите читатели, в тежкия период, през който минаваме в момента. Достъпът след това ще е след регистрация и срещу символична абонаментна цена – 2.00 лв. с ДДС за месец и 10.00 лв. с ДДС за 12 месеца. Можете да се абонирате по всяко време на годината, като абонаментът ще бъде активен за срок, според избрания от Вас план. Достъпът е възможен от всякакъв вид мобилни устройства – телефони, таблети, лаптопи, компютри и т.н.
Искрено се надяваме да продължим да бъдем заедно, защото това списание се създава от Вас и съществува заради Вас. Вярваме, че то ще стане Вашия нов приятел, който Ви информира, защитава и разведрява. Приятел, който ще бъде навсякъде с Вас на новия си адрес www.sinditrud.com – адресът на точните анализи и важните новини за работещите хора.
На добър час и до нови срещи!
Екипът на „Синди Труд“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *